vezi mai mult

Atelierul de lucru pentru organizaţiile patronale teritoriale
09.02.2016     
 
Prima pagină   »  Presa   »  Noutăți » 7 noi întreprinderi au aderat la Asociația Patronală Teritorială Ialoveni
13
04.2017
7 noi întreprinderi au aderat la Asociația Patronală Teritorială Ialoveni
   
 

La 7 aprilie curent, Asociația Patronală Teritorială Ialoveni (APTI) a organizat ședința Consiliului de Administrare. În cadrul evenimentului, 7 întreprinderi au devenit membri ai APTI. Conducătorii întreprinderilor au menționat că au aderat la Asociație pentru a primi susținere și apărare a drepturilor  în relaţiile cu toate organele de stat şi reprezentanţii salariaţilor (sindicatele) din raza teritorial-administrativă a raionului Ialoveni. 

Aderarea noilor mebri a fost salutată de Președintele Confederației Naționale al Patronatului din RM (CNPM) Leonid Cerescu, directorul executiv al CNPM, Vladislav Caminschi, dar și de președintele raionului Ialoveni - Anatolie Dimitriu. Conducerea raionului a menționat că dorește o colaborare sinceră și deschisă cu APT laloveni și va oferi tot suportul său mediului de afaceri din raion.

APT Ialoveni a a fost  constituită  în anul 2015. O  contribuţie  majoră  la  crearea  şi  înregistrarea  Asociației a avut Confederaţia Naţională a Patronatului din RM, care a oferit asistenţă pe durata întregului proces.